Virtuele Assistente, Flexibel maatwerk

ProfielfotoBarbara Taal March 31, 2020

Als ondernemend persoon ben ik op zoek naar uitdagingen. Ik hou ervan om inhoudelijk en organisatorisch iets te betekenen, heb een hele brede interesse en vind het leuk om met meerdere dingen tegelijk bezig te zijn. Bij de titel "Spin in het web" voel ik mij erg aangesproken en helemaal thuis.

Notuleren

Intakegesprekken voeren
Verkoopgesprekken voeren

Team Manager

Ik ben sterk in regelen, organiseren en planning, ben ik collegiaal en heb ik verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast werk ik efficiënt, daadkrachtig en kun je van mij op aan. In mijn werk ga ik voor kwaliteit, resultaat, een prettige werkomgeving en een tevreden klant, zowel intern als extern. Ik ben oplossing gericht en een serieuze en betrouwbare partner. Graag werk ik met informele mensen in een dynamische en innovatieve omgeving. Door mijn brede werkervaring ben ik goed van toegevoegde waarde. Het hebben van een goede klik en vertrouwen in elkaar hebben is voor mij de basis.

Added files

File