Gonne-Marieke Kroon - Uw Officemanager.NL - Expert in het ondersteunen van ondernemers

Ik zorg ervoor dat u weer tijd krijgt om te ondernemen. Als ondernemer weet ik hoe kostbaar tijd is. Hoe moeilijk het is om focus te houden op uw kerntaken. Ik neem graag de taken op het gebied van secretariaat, financiële administratie, online marketing en eventmanagement van u over.

Emailmarketing
Content Management
Strategie

Notuleren

Team Manager
Relatie Manager

Advocatuur
Kunstsector
Milieu / natuur

U kiest voor Uw Officemanager.NL omdat ik ervoor zorg dat u weer tijd krijgt om te ondernemen.

Als ondernemer, weet ik wat er op u afkomt. Hoeveel ballen u soms in de lucht moet zien te houden. Hoe kostbaar tijd is. Hoe moeilijk het is om focus te houden op uw kerntaken.

Zo zijn er tal van zaken die wel moeten gebeuren maar die u alleen meer afleiden van uw kerntaken. Denkt u bijvoorbeeld aan het maken en versturen van facturen, het maken van een presentatie, het versturen van een mailing, het posten van berichten op social media, het organiseren van een bijeenkomst, het najagen van de acties of het bewaken van de planning.

Deze werkzaamheden op het gebied van secretariaat, financiële administratie, online marketing en eventmanagement neem ik graag van u over. Ik regel het voor u en breng indien gewenst orde in de chaos. Ik kan u de benodigde rust bezorgen.

Als u meer wilt groeien, kan ik u helpen. In de afgelopen jaren heb ik al vele ondernemers mogen en kunnen helpen. Variërend van advocaten, stichtingen in diverse varianten, adviesbureaus, mediator, eventbureaus tot onder meer een taalinstituut. Dus ik ben van alle markten thuis; een expert in het ondersteunen van ondernemers.

Sinds 16 oktober 2008 help ik met mijn bedrijf Uw Officemanager.NL ondernemers als u met langere of kortstondige opdrachten. Waarbij zowel mijn afgeronde HBO studie "HEAO Logistiek en Economie" als mijn werkervaring in dienstverband, als mijn ervaring als ondernemer en mijn wil om ondernemers te helpen samen komen.

Ik vind het erg leuk zaken te regelen, te organiseren en ondernemers te ontzorgen. Als een spin in het web bezig te zijn met meerdere zaken. U krijgt een professionele, ervaren, nauwkeurige en toegewijde officemanager die organisatorisch sterk is.

Neem contact met mij op, zodat we samen kunnen kijken wat ik voor u kan betekenen. Telefoonnummer: 06-41594806 of per e-mail: info@uwofficemanager.nl