Lenie, jouw professional voor communicatieopdrachten

ProfielfotoLenie van der Zande February 27, 2020

Virtueel Professional | Communicatie | Coach bij COMM-ON+ | COMMunicatie &ONdersteuning met een + Communicatie is een vak apart, daar komt toch wel wat kennis en ervaring bij kijken wil je ‘goed communiceren’. Maar hoe regel je dat dan als kleine ondernemer of zzp-er?

Content Management

Wervende teksten schrijven
Persberichten schrijven
Moderator online kanalen
Communicatieplan opstellen

Zorgsector
Milieu / natuur

Jij werkt aan de groei en ontwikkeling van je onderneming, ik zorg ervoor dat je er tijd voor hebt. COMM-ON+ | voor de ondernemer (ZZP-er of MKB) die eigenlijk wel wat hulp kan gebruiken. Mijn dienst voor zorgt voor focus op jouw bedrijf. Als Virtueel Professional (VP), Virtueel Assistent (VA) werk ik samen de to do lijst weg, de operationele acties. Ik werk graag aan communicatie en marketing, de etalage van jouw bedrijf.
Wil je:

• Nieuwsbrief of mailings?
• Meer klantcontact?
• Een extra paar handen en ogen?
• Bouwen aan je website, actualiseren en optimaliseren?
• Organiseren en plannen workshop of training?
• Iemand die kan notuleren en schrijven?
• Je passie volgen?
• Misschien meer vrije tijd?

Jouw doel is mijn kader. Ik geef jou graag advies en ik kan je ook uitstekend ondersteunen op operationeel vlak. Een enkel woord heb ik nodig om voor jou aan de slag te gaan. Ik ben open en sensitief. Dat is 1 van de redenen waarom ik als ervaringsdeskundige ben gestart als coach bij ReumaUitgedaagd!

Als webredacteur heb ik veel ervaring in het schrijven voor websites, redigeren en de boodschap helder in woorden vatten. Organiseren, planning en overzicht creëren en bewaken, zijn onderdelen die ik graag doe. Mijn dienst is op maat, persoonlijk en met focus op wat je nodig hebt. Dat is de +.
En hoe kan ik jou helpen?
En nog meer over mij:
☆ Italiaanse gerechten maken en eten is mijn passie ☆ lees graag een goed boek ☆ het meest belangrijk voor mij is mijn gezin en gezondheid ☆ vrienden omschrijven mij als zorgzaam, nauwkeurig en sta klaar voor iedereen ☆ ik ben een dromer, ik ben nooit te oud om nieuwe doelen te stellen en mijn droom te dromen ☆