SpoedVA - Virtual Professional

ProfielfotoLucinda Paardenkooper February 13, 2020

Ad hoc zaken van je overnemen, met spoed die ene klus aan mij overdragen, dát is waar ik blij van word, maar vooral jij! Heb je haast? Ik neem secretariële taken over voor meer ruimte en overzicht en beschik over een netwerk van verschillende VA's en hun expertises. SpoedVA is snel, secuur & integer

Zorgsector
Hospitality
Kunstsector
Milieu / natuur

Als zelfstandig professional werk ik op virtuele basis vanuit huis voor en met andere ondernemers. Ik zorg voor de uitvoering van specifieke of alledaagse taken. Ook kan ik je helpen bij het inrichten van systemen en tools voor terugkerende taken.

Er is altijd wel een VA in mijn netwerk waar ik een beroep op kan doen als ik tijd te kort kom of als ik specifieke expertise nodig heb. Hierdoor ben ik zeer allround. Even snel een zaaltje ergens in het land regelen, de mailbox opschonen, Microsoft Teams inrichten, het is allemaal mogelijk!

Door secretariële taken aan mij uit te besteden kun jij je richten op de taken die JIJ belangrijk vindt.

5 (1Rating)

NPH Vronik June 04, 2020

Lucinda is zeer snel en neemt secretariële zaken over waar ik geen zin in of tijd voor heb. Ze heeft oog voor detail en staat altijd voor me klaar. Ik vind het erg prettig dat ik af en toe beroep op haar kan doen.