Achterdeschermen-regelaar Nathalie Salomons

Nathalie Salomons February 09, 2020

Meer tijd. Meer overzicht. Minder stress. Ben jij een succesvolle trainer met een overvolle agenda en heb je geen tijd voor al die administratieve rompslomp en organisatorische geregel? Als achterdeschermen-regelaar zorg ik ervoor dat de randzaken gesmeerd lopen.

Intakegesprekken voeren

Als achterdeschermen-regelaar zorg ik ervoor dat de randzaken gesmeerd lopen, zoals de aanmeldingen, het contact met de deelnemers, versturen van evaluatieformulieren en het vinden van geschikte locaties.

Het kan even duren. Maar als je bedrijf groeit en groeit, denk je op een dag: zó had ik het niet bedoeld. Je bent alleen maar druk. Vergeet afspraken. Laat mails liggen. Loopt achter met het opvolgen van aanvragen. Omdat je er geen tijd voor hebt. Of er geen zin in hebt en het voor je uitschuift.

Als wij samenwerken draait alles om jou en je bedrijf. Op de achtergrond hou ik me bezig met al die randzaken die jij niet leuk vindt, maar wel enorm belangrijk zijn. Jouw creatieve brein krijgt zo weer alle ruimte om te doen waar het goed in is. Zonder afgeleid te worden door telefoontjes en mails van deelnemers en gepieker over gemiste kansen. Je kunt het gewoon van je afschuiven en je focussen op je werk.

Ik nodig je graag uit om te praten hoe jij je focus weer terugkrijgt. Je hoeft alleen maar even contact op te nemen, dan maken we snel een afspraak.