Internationale VA

ProfielfotoMieke van der Steeg February 08, 2020

Ik werk voor Nederlandse bedrijven die actief zijn, of willen worden, op de Amerikaanse markt. Dankzij mijn uitgebreide werkervaring (secretarieel, sales, financieel) heb ik aan een half woord genoeg en werk ik snel en zelfstandig. Ik ben ook regelmatig in Nederland en kan dan gewoon doorwerken.

Emailmarketing
Funnels ontwikkelen
Content Management
Adverteren
Statistieken analyseren
Strategie

Online tools koppelen

Ontwerp

Grafisch vormgeving
Fotobewerking

Wervende teksten schrijven
Vertalen
Persberichten schrijven

Notuleren

Hospitality

Met meer dan 25 jaar ervaring in bedrijfsondersteunende functies op zowel secretarieel, financieel als commercieel gebied ben ik een allround assistant. Bovendien heb ik in het bedrijfsleven, bij de overheid en in het buitenland gewerkt, niet alleen op vaste maar ook op interim basis. Daardoor kan ik ook je sparringpartner zijn, met je meedenken in oplossingen en eerlijke feedback geven. Verder ben ik een ondernemers dochter, opgegroeid met een zaak aan huis dus ik weet wat het is.  De perfecte basis om zelfstandig als Virtual Assistant te werken en ondernemers en directeuren in de volle breedte te kunnen ondersteunen!

Business support is mijn passie en ik ben volledig toegewijd om je te versterken om je onderneming verder uit te breiden en efficiënt te runnen!