Met Rinske kom je verder! Operationele en klantgerichte VA / VSP | Mei-RINS

ProfielfotoRinske van der Meij February 07, 2020

Ik hou van klachten! Heb jij als (Friese) ondernemer last van teveel drukte, te weinig tijd om je operationele taken op orde te houden, wil je je klantgerichtheid vergroten, of je processen hierin verbeteren? Ik help je graag! Ik zorg voor blije klanten, minder klachten en meer omzet.

Hallo, ik ben Rinske van der Meij.

Omdat ik zelf woonachtig ben in het noorden, ondersteun ik voornamelijk ondernemers uit Friesland. Ik help graag met het ontzorgen op het gebied van administratie en al het contact rondom de klant. Ook kun je mij wakker maken om slagen te maken in het systematiseren, automatiseren en digitaliseren van de werkprocessen! Weet je niet waar je moet beginnen, heb je last van teveel drukte, te weinig tijd, maar wil je graag meer orde, structuur, je klantgerichtheid vergroten of efficiency slagen maken? Bij mij ben je aan het juiste adres!

Ik werk graag virtueel vanuit mijn eigen locatie, maar als het nodig is kom ik uiteraard graag bij je langs voor een live kop koffie.

Ik ben betrouwbaar, werk nauwkeurig en met mijn Friese nuchterheid en een vleugje humor kan ik je heel wat werk en zorgen uit handen nemen!

#Mei-RINS komst fjierder!