Thessa Bontekoe | Virtueel Professional | Thaz@Work

ProfielfotoThessa Bontekoe February 07, 2020

Als VP (zzp-er) kan ik ingezet worden voor bestaande of nieuwe bedrijven, organisaties, zelfstandigen, projecten of samenwerkingsverbanden op gebied van Organisatie, Communicatie PR en Marketing, Event- en Projectmanagement.

Ik bied als Virtueel Professional dienstverlening op maat, ben flexibel inzetbaar in zowel uren (per week, maand, bepaalde duur en/of periode), op inhoud (behoefte), als locatie (werken op afstand, flexwerkplek), tegen een vooraf afgestemd uurtarief. Gemiddeld 24 uur per week, waarbij werken voor meerdere opdrachtgevers dus mogelijk is.

Werkgebied is in basis Den Helder en regio Noord-Holland Noord (trots!), echter dit kan indien nodig/gewenst uiteraard ook een groter gebied beslaan (Nederland of ūüĆć).

Virtueel Professionals werken locatieonafhankelijk en helpen bedrijven met het digitaliseren, systematiseren en uitvoeren van operationele bedrijfsprocessen.

• Beschikbaar voor nieuwe (tijdelijke, doorlopende of projectmatige) opdrachten •