Online Business Manager, rechterhand, sparringpartner en manager voor online ondernemers

ProfielfotoMiranda de Groot February 07, 2020

Het is mijn missie ervaren ondernemers te helpen een bedrijf te creëren wat ook draait zonder volledige inzet en tijd van henzelf. Ik ben degene die jouw team aanstuurt in operationele zaken waar jij als CEO geen tijd meer voor hebt.

Strategie

Intakegesprekken voeren
Verkoopgesprekken voeren

Programma Manager
Marketing Manager
Team Manager
Relatie Manager

Zorgsector

Draait jouw bedrijf ‘als een gekke’? Maar merk je dat je daardoor écht alleen nog maar met je werk bezig bent?
Of wordt het onderhand echt eens tijd meer leuke dingen te gaan doen? Meer vrije tijd, en alleen de leukste dingen met klanten in je eigen agenda?

Als je meer dan twee ton per jaar verdient of als MKB’er verantwoordelijk bent voor meerdere mensen, weet je echt wel hoe je kunt ondernemen. Waarschijnlijk heb je al een team van experts om je heen verzameld. En besteed je standaard taken uit aan je Virtueel Professional(s). Mocht dat nog niet zo zijn, dan kan ik je daar bij helpen.

Beslissingen, hoofdlijnen, strategie? Die knopen hak je nog altijd in je eentje door. Terwijl je juist niet meer alles alleen zou willen verzinnen en afwegen. Je zou willen sparren op strategische niveau. Ja toch?

Daarvoor zijn er Virtueel Managers, ook wel Online Business Managers genoemd, zoals ik. Ik denk en calculeer met je mee. Om dat direct door te vertalen naar actiepunten. Regelmatig sparren, lijnen uitzetten en dóórgroeien. Verstevigen in de basis, terwijl jij je hoofd en handen vrij hebt voor focus op je klanten.

Dat kan op basis van continuiteit voor enkele uren per maand/week, maar ook op projectbasis.
Zo kan je mij ook inzetten voor het reorganiseren van de interne business. Zorgen voor een stevige fundering in de business. Tijd besparen door systemen slimmer in te richten, automatiseren waar mogelijk. Zodat er ruimte komt om die volgende stappen te zetten.