Elvira van Gastele, technisch en operationeel VA

ProfielfotoElvira van Gastele December 19, 2019

Ik werk als technisch en operationeel VA. Technische ondersteuning bied ik in de vorm van het bouwen en beheren van websites/webshops, koppelen van systemen en het automatiseren van werkprocessen. Daarnaast ben ik graag de ondersteuning 'achter de schermen' in een bedrijf.

Online Academie bouwen
WordPress websites bouwen (installeren, thema kiezen, pagina’s vullen)
Online tools koppelen

Is jouw website al een tijd niet aangepast omdat je daar de kennis niet voor hebt; heb jij een overvolle mailbox met nog 500 ongelezen mail, of kom je er maar niet aan toe om een draaiboek voor jouw event te maken?

Ik ben een VA met een ICT-achtergrond en kan jou helpen met taken waar je niet aan toe komt, of waar je geen zin in hebt.

== Technisch
Denk je er wel aan om regelmatig een backup te (laten) maken van jouw administratie? Veel ondernemers blijven dit uitstellen, totdat de laptop crasht en het te laat is. Daarnaast kan ik ondersteunen bij het aanvragen en beheren van domeinnamen, zodat je daar geen omkijken naar hebt.
Nieuwe content plaatsen op jouw website, of een geheel nieuwe website bouwen? Ik doe dat graag voor je.

== Administratief
Ik kan jou helpen met die overvolle mailbox, het maken van de facturen en de offertes, zodat jij aan het eind van de dag naar huis kunt en tijd kunt besteden aan jouw gezin, in plaats van nog achter de laptop te moeten zitten.

Tools waar ik o.a. mee werk, zijn Microsoft Office 365, Trello, WordPress, Divi, WooCommerce, Squarespace, e-boekhouden, Huddle, Zapier en Canva.

Elvira van Gastele
info@elviravirtualsidekick.nl