Joyce Baas - Technisch VA - Top VA

ProfielfotoJoyce Baas December 16, 2019

Mijn focus als VA ligt op de technische ondersteuning binnen jouw bedrijf. Ik regel de techniek zodat jij je kunt focussen op de werkzaamheden waar jij echt blij van wordt. Ik kan je helpen bij de inrichting van e-mail marketing, website, online leeromgeving en het koppelen van alle systemen

Emailmarketing

Online Academie bouwen
WordPress websites bouwen (installeren, thema kiezen, pagina’s vullen)
Video’s editen
Podcasts editen
Online tools koppelen

Ontwerp

Ebook opmaken

~ Let's Work Together! ~

Je bent je bedrijf gestart uit passie voor iets waar je blij van wordt en waar je goed in bent.
Maar er komt meer kijken bij het hebben van een onderneming. Het hebben van een onderneming brengt veel bijzaken met zich mee die je niet altijd leuk vindt of verstand van hebt, maar die, wil je groeien, wel moeten gebeuren.

Er moet eigenlijk ook iets met een nieuwsbrief, met een website, met een weggever waar iedereen het over heeft. Eigenlijk wil je ookk een online training maken en je wilt dat iedereen regelmatig op gezette tijden mailtjes ontvangt. Leuk maar hoe doe je dat?

Je kunt zelf blijven aanmodderen of je besteedt deze taken uit aan een technisch VA.

Welke keuze maak jij?
Ik ben Joyce Baas en Technisch VA en Webassistent.
Ik kan je helpen bij de inrichting van je e-mail marketing, bij het verwerken van je nieuwsbrief en blog, bij het bouwen en aanpassen van je websites en online leeromgeving, maar ook zorgen dat de verschillende online systemen met elkaar "praten" (koppeling van systemen).

Ik werk veel de volgende systemen en tools:
Active Campaign, Autorespond, Mailchimp, WordPress, LearnDash, Huddle, Webinargeek, Zapier, Canva, Soundcloud.

Kan ik je helpen? Let's work together!

Top VA
Joyce Baas
info@topva.nl
www.topva.nl